Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan naturligvis producere serotonin

  Serotonin er et vigtigt hormon , der hjælper med at regulere humøret og andre væsentlige funktioner . Denne artikel vil hjælpe dig med at lære et par måder, du kan selvfølgelig producere serotonin i din krop
1 .
Få udenfor i løbet af dagen . Undersøgelser har vist, at lys ( f. eks sollys ) er en vigtig faktor for produktionen af serotonin . Få udenfor i løbet af dagen for at få sol og hjælpe med at skabe serotonin naturligt i kroppen . Derudover vil du også få nogle D-vitamin i processen så godt!
2 .
motion regelmæssigt. Øvelser er et af de mest populære metoder til at hjælpe din krop til at naturligt producere serotonin .

3 .
Få nok søvn . Mangel på søvn faktisk reducerer din organers evne til at producere serotonin på egen hånd . Holde en regelmæssig søvn tidsplan hjælper med at regulere den hormonelle produktion inde i din krop .
4 .
Undgå stimulanser , såsom koffein og sukker . Disse giver din krop og unaturlige stimulanser og forskydninger jeres kroppe naturlige produktion af serotonin .
5 .

Tilføj ekstra vitaminer og kosttilskud i din daglige kost for at forbedre produktionen af serotonin . Vitamin B , calcium og magnesium er vitaminer , der direkte støtte produktionen af serotonin .

gode råd og advarsler


 • Rådfør dig med din læge, før du laver noget liv ændringer eller tilføje nye vitaminer ind i din kost
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------