Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan reducere risikoen for kvindelige hårtab - tips til kvinder

  Kvinder lider af hårtab . At tabe hår er ikke bare en frygt for mænd .
Vil du være chokeret over at høre, at 30 millioner kvinder i USA alene , lider af hårtab .
Det er et stort tal. En ud af fem amerikanske kvinder lider af stress og andre problemer , der stammer fra kvindelige hårtab .
Selv om der er noget godt ved hårtab for de kvinder, der lider af det , der er , og de er måder at reducere risikoen. Som en kvinde du kan tage handling nu og reducere sværhedsgraden af kvindelige hårtab .
Dette er en guide for kvinder , der skitserer en trinvis proces , som vil medvirke til at reducere risikoen for kvindelige hårtab

Du skal bruge: .
Villighed til at ændre din livsstil , hvis nødvendigt
.


1 .
Fokuser på hvad du kan ændre ikke hvad du ikke kan .
Hair tab, der opstår hos kvinder skyldes en Antallet af ting . Nogle af disse kilder eller årsager til hårtab kan undgås , mens andre ikke er . Der er ingen grund til at dvæle ved de aspekter af kvindelige hårtab , at man ikke kan gøre noget .
De to vigtigste årsager til hårtab , der er mejslet i sten for det meste er alder og genetik . Så hvis du ved, at din familie som historie hårtab vide , at der er noget, du kan gøre for at ændre det og lade det gå . Du kan dog reducere sværhedsgrader , som du vil støde på , hvis hårtab er i dit DNA . Så fokus på, hvad du kan ændre , glemme, hvad du ikke kan .

2 .
reducere niveauet af stress og bekymring .
Stress kan være en stor faktor i sværhedsgrad eller sandsynligheden af kvindelige hårtab . Juster dine livsstil på lang sigt på en måde , som reducerer stress . Du kan opnå dette ved at reducere antallet af timer på arbejdspladsen. Indarbejd meditation og andre former for stress og spændinger lindre aktiviteter i din daglige , ugentlige og månedlige rutine .
Jeg er overbevist om , at musik , læse , male , og fritidsinteresser bidrage til at reducere stressniveauet på lang sigt i løbet af sit liv .
Hvis du begynder at lægge mærke hårtab holde sig for øje, at understrege over det vil kun gøre det værste . Ignorer det, hvis du har det.
3 .
Undgå aktiviteter og medicin , der forårsager hormonelle ubalancer .
ovenstående trin hjælper med det så godt . Kvinder , der deltager i aktiviteter eller andre kilder , der forårsager hormonelle ubalancer er langt mere tilbøjelige til at opleve hårtab så dem , der ikke gør.
4 .

Spis sundt og godt afbalancerede måltider konsekvent . Aldrig springe ud på protein .
Må ikke gå på crash kostvaner , at berøve kroppen af de nødvendige , hver dag næringsstoffer . Er konsekvenserne virkelig det værd ? Blot for at kaste 3 ekstra pounds , at du bare vil vinde tilbage .
Bare ikke det værd .
Plus slags aktiviteter kommer til at gøre din krop alder meget hurtigere , som også vil medføre hårtab .
5 .
Hold realistiske forventninger i sind, krop , og tænkte .
50 % af kvinderne vil lide af hårtab i en alder af halvtreds . Gør dig selv ulykkelig over det gør noget, men tilføjer mere stress , gør dig alder hurtigere og mere hårtab så ville du , hvis du bare lade det gå , og fokuserede på , hvad du kunne .
Plus , hvis noget, du bør være glad for , at du ikke er fyr . Hannerne begynder at miste håret , før de selv 30 i mange tilfælde.

gode råd og advarsler


 • Må ikke blive offer for marketing og reklame at drage fordel af Deres bekymringer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------