Position: sygdoms > sove >

hvordan man passer dit barns eksem som en professionel

  Eksem , også kendt som atopisk dermatitis , er ikke sjovt for baby eller forældre . Men med god hudpleje du vil være i stand til at få det under kontrol

Du har brug for ! .
Tålmodighed
Blødgørende creme .
Ikke-sæbe sæbe .
Recept steroid salve .


1 .
Er det eksem ?
Eksem er en tør , kløende , røde skællende udslæt . Det er også kendt som atopisk ( atopi betyder " allergi " ) dermatitis ( betændelse i huden ) . Eksem hos spædbørn normalt vises på kinderne , hagen , og bagsiden af hænder og fødder . Det normalt ikke forekommer i bleområdet . Det har tendens så starter omkring 4-6 måneder .
2 .
Nøglen til god eksem kontrol er fugt . Det største problem med babyer ' huden i eksem er, at vandet i huden fordamper for hurtigt . Dette fører til betændelse og den karakteristiske rødmen og kløe .

3 .
Start med at bade din baby hver anden dag eller hver 3 dag . Badning daglige regel gør eksemen værre .
4 .
Hvis dit barns hår skal vaskes , skal du bruge en mild shampoo som Johnson 's , og vaske hans eller hendes hår i vasken , før du komme ind i badekarret . Det betyder, at sæbevand rest vil ikke sidde på hans eller hendes hud i badet og tørre det ud . Husk : regelmæssig sæbe er din fjende-det tørrer huden ud og gør eksem værre
5

Lad dit barn lege i badet i 10-15 minutter uden sæbe på alle. . Denne gang lader dit barns hud opsuge alt det vand . Ved udgangen af badet ren kun snavsede områder som hans eller hendes ble -området. Brug enten en ikke-sæbe sæbe såsom Cetaphil eller en bar med fugtighedscreme i det som Dove .
6 .
Så snart dit barn er ude af badet , dup dem tørre med en vatpind håndklæde . Pat , ikke gnide-du ikke ønsker at irritere deres hud mere . Nu har du en fugtig baby , der har gennemblødt alle , at fugt ind i deres hud . De næste skridt låse det i !
7 .
første anvende alle medicineret salver , du har på deres problem eksem områder . Jeg anbefaler hydrokortison 1 % salve ( ikke creme-det er ikke tyk nok ) til ansigt , og hydrokortison 2,5 % eller triamcinolon 0,1 % for kroppen . Du skal have en recept fra din læge til de to cremer . Steroid salve er meget sikker og effektiv til at stoppe den betændelse , der gør eksem kløende og rød. De er ikke optaget i kroppen og kan bo i huden, hvor du lægger dem . Det salver bør arbejde i 2-4 dage , så brug dem kun i et par dage , og kun på blussede op hudområder .
8 .
Nu hvor du har lagt steroid salve på problemområder , dækker din baby fra top til tå med en fugtgivende creme . Jo tykkere bedre . I vinteren , hvis badetid er før sengetid , og jeg kan lide Vaseline , fordi det er effektivt og ikke dyrt . Må ikke bekymre dig , betyder det ikke tilstopper dine porer og er meget god til forsegling i denne fugt . Det kan få en smule tung i løbet af dagen eller om sommeren , så jeg vil gerne Eucerin eller Aquaphor . Det centrale er , at det er tyk-hvis det kommer ud af en pumpe , det er for våde . Du har brug for noget, der kommer i en balje . Brug også noget, der ikke indeholder alkohol eller parfumestoffer .
9 .
Må disse trin med hver bad . Ideelt set steroid salve og fugtighedscreme anvendes to gange om dagen , så i morgen skal du blot følge ovenstående trin uden bad .
10 .
Hvis du følger dette gode hudpleje regelmæssigt dit barns eksem vil næsten helt sikkert blive meget bedre !

gode råd og advarsler


 • Hvorfor mit barn får eksem ? Betingelser , der får en allergisk komponent , såsom eksem , astma og fødevareallergier , tendens til at have en stærk genetisk komponent og køre i familier . Chancer er du eller et familiemedlem havde allergi eller eksem på et tidspunkt .
 • Må fødevarer gøre eksem værre ? De beviser på denne ene konflikter . Hvis dit barn har en kendt fødevareallergi , så i hvert fald undgå , at fødevarer . Men ved at fjerne ting som mælk , æg , hvede , kan osv. fra dit barns kost blive dyrt , tidskrævende , stressende , og øger risikoen for ikke at få ordentlig ernæring og vitaminer . Jeg kan ikke anbefale at ændre et barns kost , indtil du har prøvet en god hudpleje i mindst en måned og overvåget , hvordan eksem reagerer .
 • Hvad med naturlige olier og cremer ? Olivenolie eller mandelolie sikkert virker godt at forsegle i fugt fra bad , men tendens til at gøre barnet glat og ikke klæber til huden alt for godt. Men olivenolie er bedre end ingenting ! Naturlige cremer er fint , at holde for øje , at nogle babyer vil reagere på dufte og planteekstrakter og kan nogle gange gøre eksemet værre . Der er bestemt ingen skade i at prøve lavendel duftende lotion-huske at først bruge tykke lotion til at forsegle i fugt . Også lavendel vil formentlig reducere dit stress -niveau også!
 • altid se dine børnelæge til at gå over ordentlig hudpleje for eksem .
 • Eksem kan undertiden blive smittet med bakterier eller virus . Dette kan potentielt være alvorlige og kræve antibiotika eller endda et hospital ophold i de værste tilfælde . Altid se din læge , hvis dit barns eksem forværres eller hvis du er bekymret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------