Position: sygdoms > sove >

hvordan man undgår og kontrol overbelastning

   Tilstoppet næse kan være et særdeles ubehageligt problem . Blokeringen af din næse opstår på grund af membranen foring i næsen bliver fyldt med hævede eller betændte blodkar . Denne form for overbelastning kan være en mild ærgrelse , en smertefuld oplevelse , eller i tilfælde af nyfødte babyer, en livstruende begivenhed . Der er måder at undgå overbelastning i første omgang

Undgå tilstoppet næse


1 .
Undgå kaffe og mejeriprodukter kan bidrage til at holde overbelastning i skak .
2 .
Drik mindst otte glas vand eller andre acceptable væsker en dag at tynde ud nasal sekret . Vand er bedst , men naturlig frugtsaft , te og kylling bouillon er også gode valg .

3 .
Brug en luftfugter . Hvis du er tilbøjelig til trængsel , måske købe en luftfugter er en rute , du bør overveje . En luftfugter vil bidrage til at frigive fugt i rummet .
4 .
Undgå noget, du ved, du er allergisk for , selv om allergi er ikke så stærk . Måske overveje at tage en daglig allergi medicin vil også bidrage til at holde overbelastning i skak .
5 .

Må ikke ryge . Rygning er en irriterende og vil medføre blodkar i din nasal passage til at svulme op .

Kontrol Trængsel


1 .
Brug din luftfugter eller tage et varmt bad og langsomt trække vejret i damp . Hvis du er et sted og et brusebad eller din fugteren er ikke en mulighed , cupping dine hænder over en kop varm te eller kylling bouillon og indånde dampen er også en god løsning.
2 .


Undgå drikke , der indeholder koffein som kun vil dehydrerer din krop og forværre din trængsel . Vær sikker på at forbruge masser af fugtgivende væsker.
3 .
Sid oprejst i stedet ligge ned så meget som muligt, da dette gør det muligt slim løbe meget lettere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------