Position: sygdoms > sove >

krompicolinat & hårtab

   Krompicolinat er et mineral , der anvendes som et næringsstof og sælges som en sundhed supplement . Det har vist sig at forårsage hårtab . Bruges som næringsstof for støtte i vægttab og balance blodsukker , krompicolinat bør tages med forsigtighed på grund af denne bivirkning

krompicolinat til vægtreducering


Læger ordinere krompicolinat som et supplement til at hjælpe med vægttab . Det spiller en rolle i blodsukker stofskiftet samt at opbygge muskler , som begge bidrager til vægttab .

andre anvendelser for krompicolinat


krompicolinat også bruges til at styre blodsukkeret , reducere kolesterol og hjælpe med at opbygge muskelmasse , ifølge Dr. Malcolm McLeod , ernæring læge og forfatter .

Hair Analyse for Chrom Ufuldstændighedens


Hår analyse anvendes til at påvise krom mangel , men ifølge Dietician. com , denne metode er ikke korrekt .

Chrom i Foods

Chrom kan også rekvireres ved at spise en række af sunde fødevarer , som samt ved at indtage kosttilskud . Fødevarer , der indeholder krom omfatter bønner , æbler , broccoli , druesaft , fuldkorn , bananer , kartofler , rødvin , oksekød , kalkun og endda appelsin juice .

krompicolinat og hårtab

krompicolinat har vist sig at forårsage hårtab , ifølge den Hårtab Learning Center . Hvis du oplever denne bivirkning , stoppe med at tage tillæg og rådføre sig med en sundhedsmedarbejder. Håret normalt gror ud igen , efter at tilskud er stoppet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------