Position: sygdoms > sove >

Forholdet mellem bipolar sygdom og elektrolytter forstyrrelser

   Elektrolytforstyrrelser er forbundet med nogle tilfælde af bipolar lidelse . Symptomer på elektrolytforstyrrelser kan efterligne dem af bipolar lidelse , der fører til en risiko for en falsk diagnose

Bipolar lidelse


Bipolar lidelse er en psykisk tilstand , der medfører mærkbare ændringer i humør og adfærd er kendt som " episoder . " Maniske episoder er hyperaktive eller ophidsede perioder , og depressive episoder kan medføre sorg og social tilbagetrækning .

Elektrolytter


Elektrolytter er elektrisk ladede molekyler i kroppen , der letter osmose mellem celler og opretholde en ordentlig krop fungerer . Ifølge Healthline . com , de vigtigste elektrolytter i kroppen er natrium , kalium , klorid , calcium og fosfat .

Forstyrrelser


En elektrolyt forstyrrelse refererer til en ubalance i elektrolyt molekyler . Ifølge RecurrentDepression . com , elektrolytforstyrrelser er forbundet med nogle tilfælde af bipolar lidelse .

Overvejelser

Ifølge en oktober artikel i tidsskriftet Nursing2006 , en elektrolyt ubalance kan give symptomer , der svarer til bipolar lidelse . Forsøg på at behandle bipolar lidelse end ikke eksisterer , er tilrådeligt , ifølge artiklen .

Symptomer

Ifølge 2008- Gale Encyclopedia of Medicine , kan elektrolytforstyrrelser skabe forvirring , irritabilitet , depression og humørsvingninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------