Position: sygdoms > sove >

er køn påvirkes af Crohns sygdom ?

   Crohns sygdom er en autoimmun sygdom, der forårsager betændelse i mave- tarmkanalen af de foretagne patienten . Ifølge American Journal of Gastroenterology , " der synes at være en forkærlighed for Crohns sygdom hos kvinder " , men yderligere undersøgelser har vist , at alder , ud over køn , kan spille en faktor i denne vurdering

Køn og alder Sammenligningstabel


Mens Crohns sygdom er mere fremtrædende hos kvinder , i en undersøgelse offentliggjort af American Journal of Gastroenterology , bestemt forskere, at der er en sammenhæng mellem alder af en patient , køn og debut af Crohns sygdom symptomer .

Voksne


I en undersøgelse offentliggjort i det medicinske tidsskrift , Gastroenterologi , forskere konstateret, at Crohns sygdom er mere fremtrædende hos voksne kvindelige patienter . Til sidst , en diagnose af Crohns sygdom hos mænd bliver mere almindeligt end kvinder . Dette sker typisk i mænd over en alder af fyrre . På dette tidspunkt begynder diagnosen Crohns sygdom hos kvinder med at falde.

Børn


I samme undersøgelse offentliggjort i Gastroenterology , forskere studeret , hvis ligestilling påvirket dem, der var diagnosticeret med Crohns sygdom under 17 år . Denne undersøgelse konstateret, at hanner er mere sandsynligt, at blive diagnosticeret med Crohns sygdom forud for 15 år. Forskerne i denne undersøgelse besluttet, at hormonelle faktorer kan have ført til forekomsten af Crohns sygdom hos mænd .

Samlet Diagnose af Crohns

Mens kvinder er mere tilbøjelige til at blive diagnosticeret med Crohns sygdom , mænd og kvinder er diagnosticeret på gennemsnit i samme alder med Crohns sygdom . Mænd er i gennemsnit diagnosticeret omkring en alder af 30,7 år gamle og kvinder er diagnosticeret omkring en alder af 28 . 8 år gammel .

Crohns Symptomer og Ligestilling

Ifølge undersøgelsen i American Journal of Gastroenterology , hunner er mere tilbøjelige til at skulle gennemgå abdominal kirurgi og tarm resektion forhold til mænd . Desuden er kvindelige patienter viser sig at have flere første eller anden grad slægtninge ramt af Crohns sygdom end mandlige patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------