Position: sygdoms > sove >

fysioterapi behandling af åreknuder

   Ifølge de ansatte i VeinDirectory. org , åreknuder er almindelige i USA . Åreknuder påvirke 15 procent af mænd i USA og 25 procent af kvinderne . Åreknuder er blå eller lilla vener , der stikker ud fra huden . Fysioterapi er en behandling mod åreknuder

Åreknuder


Det er muligt for enhver blodåre i kroppen til at blive varicose . Men det er mest almindeligt at finde åreknuder i en persons ben eller fødder , fordi stående øger trykket i disse vener .

Fysioterapi


Et andet udtryk, der betyder det samme som fysioterapi er " fysisk terapi . " Dette udtryk kan henvise til nogen form for fysisk behandling såsom massage eller motion .

Højde


En simpel fysisk terapi , som du kan udføre, er at løfte dine ben . Det er vigtigt at have benene over dit hjerte niveau , så der ikke er for meget pres på venerne i benene .

kompressionsstrømper

Iført komprimeringer strømper kan være en anden behandling for åreknuder . Du bør sætte disse på om morgenen , før du begynder at gå rundt som får årer til at svulme op .

Walking

Du må ikke sidde eller stå i længere tid . Hver halve time eller deromkring , er det vigtigt at gå rundt , fordi det vil tvinge blodet fra de dybere vene systemet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------