Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan genvinde energi tilbage

  Selv om jeg ikke kan love du vil blive løbe maraton efter denne jeg kan love du vil føle sig meget bedre

Du har brug for ! .
Vitaminer
Motivation.


1 .

Det første skridt til at blive mere energisk , er at starte med en god søvn tidsplan . Kom din krop på en rutine for søvn vil hjælpe dig føler sig mindre groggy i løbet af dagen . Dette vil ikke være den nemmeste opgave nogensinde .
2 .
for at hjælpe dig selv på en søvn tidsplan, som du skal prøve at have en sengetid rutine . Dette vil hjælpe din krop at forstå , når det er tid til at få træt . Et eksempel kunne være ( vask dit ansigt , børste tænder slået sig ned med en bog eller film /vise at man kan ende omkring det samme tidspunkt hver nat) . Jeg forsøger at sætte min søvn tidsplan for 11pm to 7:00 til 08:00 .
3 .
have en daglig rutine hjælper dig med at holde sig motiveret til at gøre tingene på. Få dig flytninger med brusebad første ting om morgenen . Dette hjælper dig føle sig mere forberedt til dagen . En del af denne bør være et kort træningsprogram i løbet af dagen . Jeg mener simpelthen måske gå en tur eller opholder travlt ved at gøre gøremål omkring huset .

4 .
begynder at tage en multi-vitaminer . Især i vinterhalvåret . Mange får ikke nok D-vitamin fra mangel på solskin , og dette kan gøre dig mere deprimeret end energi . Hvis du ikke kan lide voksen vitaminer , tage Flinstones vitaminer . De er smager bedre og vil hjælpe dig til at huske .
5 .
Giv din krop en fuld to uger til at begynde at tilpasse sig din nye tidsplan . Du kan ikke forvente ting at få det bedre natten over. Men kan du forvente , at de bedre .

gode råd og advarsler • Hvis du er vitamin mangel undertiden starter ud under en hel vitamin kan gøre dig lidt syg til din mave . For at undgå dette ( hvis du ikke normalt tager vitaminer ) afskårne dosis er halvt og altid tage med mad . Når dit system starter vænne sig til det , kan du begynde at tage det hele eller normale beløb foreslået.
 • Altid konsultere din læge, før du starter på et omfattende arbejde af programmer eller før du starter et vitamin regime .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------