Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan teste binyrer for cortisol niveauer

  Mange mennesker i dag er der deres cortisol niveauer tjekket for at opdage , hvis de har et fælles problem : binyretræthed . Binyretræthed er en tilstand , der forårsager mange mennesker til at have kronisk træthed , kan forårsage kompromitteret immunsystem funktion, og hvis venstre ukorrigeret , kan manifestere sig i Addison 's sygdom . Der er flere tests for at opdage hvor godt din binyrerne fungerer . Men den bedste test for binyretræthed er spyt cortisol testen
1 .
Få spyt cortisol test fra Deres licenserede sundhedspleje praktiserende læge . Vær sikker på at få spyt cortisol test . Det blod kortisol test er kun tilstrækkelige til undersøgelse for de mest ekstreme version af binyretræthed .
2 .
Tag testen som anvist . Det består normalt af at tage flere spyt prøver på forskellige tidspunkter i løbet af dagen . Tag det nøjagtigt som anvist, og giver ingen fejl . Dette vil sikre nøjagtigheden af din test .

3 .
Send testen ud til en lab som anvist af din sundhedspleje praktiserende læge.
4 .

Tag testen resultater , når du har modtaget dem tilbage fra laboratoriet , at din praktiserende læge for at få dem fortolket . De fleste testresultater er vanskeligt at fortolke på deres egen , har en ekspert analysere dine resultater og forklare dem til dig . Han kan komme med anbefalinger til at forbedre dine testresultater .

gode råd og advarsler • Vær sikker på at få den rigtige test . Spyt cortisol er den test, du vil bruge , ikke blod cortisol .
 • Følg din test tager instrukser til punkt og prikke . En enkelt fejl kan kompromittere dine resultater .
 • Mens du kan tage testen på egen hånd , bør du ikke være hurtig foretage ændringer i din kost for at afhjælpe problemet , hvis du tilfældigvis har binyretræthed . Følg vejledning af en licenseret sundhedspleje praktiserende læge.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------