Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan vide , om du er allergisk over for tatovering blæk

  Processen med at få en tatovering involverer implanterer pigmenter under lag af huden til at skabe et design . For nogle mennesker , kan det forårsage en allergisk reaktion . Resultaterne af en allergisk reaktion over for tatovering blæk kan være alt fra irritation til total afvisning af blæk , hvor kroppen skaffer sig af blæk partikler ved at skubbe dem tilbage gennem huden . Hvis du aldrig har været tatoveret før eller forsøger en ny blæk , er det bedst at kontrollere, hvis du er allergisk over for farven , før din tatovering er startet .
1 .
Besøg din tatovør før det bliver tatoveret . Butikker i de fleste stater er forpligtet til at holde en Material Safety Data Sheet ( MSDS ) for deres blæk , indeholder listen over ingredienser af tatovering blæk . Lav en kopi af denne ingredienslisten . Hvis MSDS ikke er tilgængelig , så skriv ned navnet på fabrikanten og farven på blækket , så producenten kan kontaktes for en indholdsdeklaration . Notér af stoffer , som du er allergisk over for , og bede om en alternativ farve , hvis der er potentielle irritanter i blækket .
2 .
Har en patch test udført med blæk mindst 24 timer i forvejen. Placer en lille mængde af tatovering blæk på et areal på nøgne hud på eller i nærheden af tatovering websted og tillade den at forblive i 24 timer. Hvis der er en reaktion på blæk , såsom kløe eller hævelse , kan du have en allergi over for blæk .

3 .
Har din kunstner udføre en " dot test " mindst 24 timer før din tatovering der skal tegnes . I denne test , er en lille mængde af pigment tatoveret ind i huden som en lille prik . Overvåge området nøje for at se , om der er nogen reaktion eller problemer . Rødme og hævelse kan indikere en allergi over for tatovering blæk .

gode råd og advarsler


 • rødme og irritation er normalt umiddelbart efter en tatovering er færdig . Hvis området svulmer , bliver varm at røre ved , eller du får feber , se en læge med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------