Position: sygdoms > sove >

hvordan man passer din eksem

  Røde kløende hud , kronisk tør hud , inficerede sår , og gamle ar . . . Disse er alle velkendte symptomer eksem og atopisk dermatitis ramte . Mens der er i øjeblikket ingen helbredelse for eksem , der er nogle ting, du kan gøre for at holde din tilstand i skak , og gøre livet lidt mere behageligt
1 .
fugter huden
Eksem syge tendens til at have unormalt tørre hud , der er udsat for skader og betændelse . Hold det fugtes ved hjælp af en god fugtighedscreme som Cetaphil ( op til 3 gange dagligt) . Bedst inden for 5 minutter af en bruser , således at han bevarer vand .
2 .
Undgå kendte allergener
Hvis du er heldig nok til at vide , hvad der udløser dit eksem flare-op , at være opmærksom på hvad du spiser og hvad du berøring kan reducere chancerne for en dårlig episode af betændelse i huden .

3 .
Break kløe-scratch-klør cyklus
Når huden klør , er det vanskeligt om ikke umuligt at modstå ridser , men at bryde den onde cirkel er afgørende for at kontrollere eksem og undgå infektion . Brug over -the-counter eller receptpligtig topikale steroider til at lindre kløe . Tag over-the-counter antihistaminer , hvis nødvendigt. Og nogle gange , at placere en iskold dåse sodavand over kløende hud kan midlertidigt følelsesløs kløe .
4 .
Reducer stress
Stress kan forværre en eksisterende eksem tilstand , eller endog udløse en dårlig flare -up . Tage skridt til at slappe af når det er muligt . Reducere det samlede beløb af stress i dit liv , kan hjælpe også .
5 .

opretholde en optimal fugtighed /temperatur
Køb en luftfugter til dit værelse , hvis du bor et sted med tørre vintre . Sørg også for temperaturen i dit hjem ikke er for varmt eller koldt . Ekstremer i luftfugtighed og temperaturer er dårligt for følsom eksem hud .

gode råd og advarsler


 • Hvis din hud nogensinde bliver smittet , skal du se en læge ASAP .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------