Position: sygdoms > sove >

tegn og symptomer på drosler sygdom

   Thrush er en gær infektion i munden . Det kan påvirke tunge, læber , gane , foring af kinderne og endda halsen . Denne infektion opstår, når gæren Candida , der normalt findes på kroppen , er over-produceret . Dette opstår typisk, når immunforsvaret er svækket . Ifølge WebMD , ældre , rygere , folk med høje stressniveau , diabetes og hiv /aids ofte plaget af svamp .

hvide pletter


En af de første tegn på trøske er fremkomsten af hvide læsioner på indersiden af munden . Disse vises typisk på læberne , tungen og /eller kinder , men de kan vises på taget af munden og svælget , så godt. Disse læsioner har en cremet , mælket udseende , der ligner hytteost .

Blødning og cracking


Ifølge Mayo Clinic , er blødning ofte forbundet med trøske. Det sker, når læsioner er irriteret . Irritation kan opstå, når du børster tænder eller spiser noget, der gnider mod læsioner . Revner ved mundvigene kan også forekomme .

ubehag og smerter


Hvis du er smittet med trøske , kan du føle som om der er der er noget , der indgives i din hals , ifølge WebMD . Du kan også opleve en brændende fornemmelse i munden eller halsen . Dette sker på grund af de over-overflod af gær , der opstår med denne infektion .

Feber

En feber kan præsentere sig i en drossel infektion . Ifølge Medicinenet , sker dette, når infektionen breder sig uden spiserøret . En feber er kroppens naturlige forsvar mod infektion , som din krop forsøger at dræbe virus eller bakterier , der forårsager infektionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------