Position: sygdoms > sove >

tegn og symptomer på skoldkopper for en to -årig

   Skoldkopper er en virusinfektion , der er almindeligt hos børn . Det er forårsaget af en herpes virus og er den samme virus, der forårsager helvedesild hos voksne . Dag , de fleste tilfælde kan forebygges , fordi en vaccine til virus er nu tilgængelig . Hvis dit barn ikke udvikler skoldkopper , vil han sandsynligvis udvikle kløende blærer på huden, hvilket kan være meget ubehageligt for en 2- årig . Denne infektion er meget smitsom , bør forældre beholde barnet hjemme , indtil blærer på huden er væk , og symptomerne er forsvundet .

Udslæt


Det første tegn på skoldkopper er typisk et rødt , kløende udslæt , der \ starter på bagsiden eller maven og derefter spreder sig til ansigtet og andre steder på kroppen . Udslættet kan ligne en række bug bid . Det kan udvikle overalt på kroppen , herunder ører , hals , anus og kønsdele , og kan være meget kløende og ubehageligt .

Som skoldkopper infektion udvikler sig, hududslæt vil henvende sig til en række af væske fyldt blærer , der normalt udvikler sig over en periode på to til fire dage . Antallet af læsioner et barn bliver meget forskelligt , men gennemsnit mellem 250 til 500 . Børn med eksem ofte få en mere alvorlig udslæt og har flere læsioner .

influenzalignende symptomer


Nogle børn vil udvikle symptomer svarende til dem influenza 02:59 dage før udslæt . Dit barn kan have en feber , hovedpine , ondt i halsen og en generel følelse af at være utilpas . Feberen er normalt mellem 100 grader og 102 grader Fahrenheit , og kan vare en dag eller to . Influenzalignende symptomer kan vare i to til fire dage efter udslættet udvikler sig.

mavesymptomer


Det er også almindeligt, at børn med skoldkopper at udvikle mavesmerter eller ubehag i dagene forud udvikle hududslæt , der er kendetegnende for infektion . Nogle børn også miste deres appetit og har let kvalme . Disse symptomer udvikler sig inden for udslæt og kan vare 2-4 dage efter det ser ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------