Position: sygdoms > sove >

venstre side mavesmerter & smerter i benene

   Venstre side mavesmerter og smerter i benene kan have mange forskellige årsager . Hvis du har vedvarende mavesmerter og smerter i benene , kan det være nødvendigt at konsultere en læge for at få en korrekt diagnose og behandlingsplan

Pancreatitis


Akut eller kronisk pancreatitis er en tilstand, som er forårsaget af betændelse i bugspytkirtlen . Denne tilstand kan opstå på grund af overdreven alkoholforbrug eller i mennesker , der har en historie af galdesten . Pancreatitis kan medføre smerter i underlivet , at udstråling til ryggen og eventuelt ben .

nyresten


Nyresten kan ofte medføre en betydelig del af venstre side mavesmerter , som kan udstråle ind i benet . Smerten er til stede , indtil nyresten er bestået . Andre nyre forhold, der kan også forårsage alvorlige mavesmerter er nyrebetændelse fra en tumor eller cyste ( Glomerulonefrit ) , og en infektion i nyren ( pyelonefritis) .

Helvedesild


Shingles ( herpes zoster virus ) er en hudsygdom , der kan forårsage hud læsioner på ethvert område af kroppen . Disse læsioner er yderst smertefuldt og normalt opstår på den ene side af kroppen .

muskelbelastning

En anstrengt muskel i bugvæggen kan give smerter i venstre side , som kan udsende ind i benet . En anstrengt muskel kan forekomme fra en sportslig aktivitet , intens motion eller en ulykke .

Forstoppelse

Mange mennesker , der bliver forstoppet erfaring mavekramper , samt smerte, der udstråler ned foran på låret . Spise en velafbalanceret kost rig på fibre , eller ved hjælp af en fiber supplement kan hjælpe med at lette smerter fra forstoppelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------