Position: sygdoms > sove >

almindelige årsager til langvarige hovedpine hos børn

   Når du ser dit barn lider af en smertefuld og langvarig hovedpine , alarmklokkerne begynde at ringe . Altid tale med dit barns læge om udbrud af nye hovedpine , men prøv ikke at bekymre sig i mellemtiden . Der er mange ikke-truende årsager til dit barns smerte

Fakta


Hovedpine er almindelige hos børn , mange varede i timer eller endda dage . Det er vigtigt at skelne , hvilken type hovedpine dit barn har , fordi behandlingen medicin kan variere .

Migræne Hovedpine


Den mest almindelige årsag til langsigtet og tilbagevendende hovedpine hos børn er migræne . Du barns læge vil diagnosticere migræne baseret på placeringen af smerte og andre typiske migræne tegn . Symptomer, der kan være til stede i barnets migræne Lidende er tilstedeværelsen af aura , lysfølsomhed , kvalme og opkastning , og følsomhed for kraftig støj og lugt .

Tension Hovedpine


Symptomer på en spænding hovedpine hos børn er en konstant pine uden et bankende puls , tæthed omkring hovedet , og achiness ved tindingerne og bagsiden af halsen. Læger er ikke sikker på hvad der forårsager spændingshovedpine hos børn , men mener, at det er fra spændinger i ansigt, hals eller kæbe eller måske en ændring i hjernens kemi .

Sinus Hovedpine

En sinus infektion forårsager hævelse i sinus og næse . Denne inflation medfører tryk i øjne og næse og kan forårsage alvorlig hovedpine smerter .

Advarsel

De fleste langvarige hovedpine er godartede , men det er vigtigt at bemærke, at hovedpine kan være et symptom på noget alvorligt . Straks søge læge, hvis dit barn har feber med en stiv nakke , pludselig svaghed , utydelig tale , forvirring eller stærke smerter ikke ligner noget, de har haft før .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------