Position: sygdoms > sove >

er Alzheimers sygdom en dominerende gen ?

   Alzheimers sygdom er en fremadskridende hjernesygdom , der langsomt ødelægger hukommelsen og tænkning . Alzheimers sygdom ofte fører til demens , som resulterer i tab af kognitive funktioner såsom tænkning , huske og begrundelse . Folk er ramt af denne sygdom normalt oplever symptomer efter det fyldte 60

Årsager


Selvom forskerne stadig forsøger at finde ud af de nøjagtige årsager til Alzheimers sygdom , forskning offentliggjort i British Medical Journal , at en ud af tre patienter , der lider af denne sygdom har en tilsvarende påvirket direkte slægtning . Dette tyder på et mønster i overensstemmelse med virkningerne af en autosomal dominant gen .

Andre faktorer


Selv om det er sandsynligt , at årsagerne er genetiske , miljømæssige og livsstilsrelaterede faktorer har betydning indvirkning på begivenheder , der finder sted i hjernen . En sund kost , motion og mentalt stimulerende aktiviteter kan hjælpe folk holde sig sund .

Genetics


genmutationer arvet fra en forælder årsag tidlig debut Alzheimers sygdom i meget få familier , der udvikler betingelsen i 30'erne gennem 50'erne .

Risiko Faktor Gener

En undersøgelse deles af det amerikanske National Institutes of Health , en førende føderal indsats på forskning i aldring, hedder det, at undersøgelser har knyttet et gen kaldet APOE u03B54 til sent debuterende Alzheimers . Omkring 40 procent af alle mennesker, der udvikler sent debuterende Alzheimers sygdom bære dette gen .

Fakta

Alzheimers sygdom påvirker en anslået 4. 500 tusind amerikanere , ifølge National Institute of Mental Health .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------