Position: sygdoms > sove >

hvad er defineret som en visceral muskelspasmer ?

   Viscerale muskler , også kendt som den glatte muskulatur , henviser til cirkulæret mønstrede muskler placeret i de indvendige vægge af blodkar , den bronkioler i lungerne , eller andre hule organ strukturer såsom mave- tarmkanalen

Du skal bruge: .
En triptan recept fra din læge .
Kontanter eller et gyldigt sygesikringskort .
Kop vand .

muskelspasmer Defineret


En muskel spasmer eller kramper refererer til ufrivillig sammentrækning af en muskel og adskiller sig fra en spjæt , der kan iagttages bevægelse under huden . En krampe som regel kommer pludseligt , løser ret hurtigt og mange gange er ledsaget af smerter .

Årsager til muskelspasmer


Årsager til muskelspasmer varierer afhængigt af hvilken del af anatomien er involveret . For eksempel i skeletmuskler den mest almindelige årsag er nedslidte, træthed og dehydrering . Men i de dybere visceral musklen , opstår spasmer på grund af irritation af bevægelse gennem den hule fartøjet , som i forbifarten en nyresten . Kolik symptomer er endnu et eksempel på visceralt muskelspasmer .

Diagnose af visceralt Krampe


Efter en lægeundersøgelse og se på jeres historie , vil din læge forsøge at fastslå kilden til de spasmer , hvilket kan kræve en blodprøve . I tilfælde af smerter forbundet med nyre -eller galdesten , narkotika for smerte og anti-kvalme medicin kan ordineres .

Behandling

Behandling for visceral eller glat muskelkramper , afhænger helt den underliggende årsag til problemet . Muskelspasmer vil højst sandsynligt ophøre , når du passerer en nyresten , for eksempel , og yderligere behandling ville ikke være angivet .

Forholdsregler

Visceral muskelspasmer , specielt når de ledsages af vedvarende smerter , kan tyde på alvorlige underliggende sygdomme og bør behandles af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------