Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan bruge hjemme ilt sikkert

   Når en person har en kronisk sygdom som kronisk obstruktiv lungesygdom , kan de sættes på hjemmebane iltbehandling af deres læger . Ilt er en gas , der understøtter forbrænding eller brande , så det er vigtigt at være opmærksom på sikkerhedsforanstaltninger , der er involveret i at bruge ilt
1

Find dit ilttilførsel system på mindst seks meter væk fra varmekilder eller åben ild sådan en radiator eller kithcen .
2 .
Opbevar ikke dit ilttilførsel system i en lukket rum . Der kan være ilt bygge op, som kan føre til en brand . Hvis du bruger en iltkoncentratoren , kan det komme overophedet og blive en brandrisiko i et lukket rum .
3 .
Hold brandfarlige kemikalier og stoffer som alkohol , fedt og vaselin væk fra din ilttilførsel system . Gør dette for at mindske risikoen for at opleve en brand .
4 .
Sørg for at der ikke er udsat ledninger i nærheden af din ilt tank eller ilt koncentrator . Blottede ledninger kan udvikle gnister , der kan føre til en brand i en iltrige miljø .
5 .
Post " No Smoking " tegn ved indgangen til dit hjem og ikke ryge i dit hjem . Rygning kan være brandfare i presennce af ilt .
6 .
må ikke ændre ilt flow ordineret af lægen . Ilt er en medicin , og for meget eller for lidt af det kan forårsage uønskede virkninger i en person .
7 .
Ring tekniker , hvis du har mekaniske problemer med yoour ilt koncentrator. Forsøg ikke at ordne det selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------