Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan hjælpe aldersrelaterede høretab

  Aldersrelaterede hørenedsættelse er en af de mest almindelige typer af høretab , men ofte ubemærket , indtil det er meget avanceret . Ny udvikling i høreapparater kan gøre en stor forskel for dem, der oplever aldersbetinget høretab , især når høringen Problemet er ikke kun et spørgsmål om at øge mængden af lyde .
Der er bittesmå hår i dit øre . De opdager lydbølger og ændre dem til signaler, hjernen skifter til lyd vi forstår . Høretab forekommer, når de bittesmå hår inde i øret , er beskadiget. Hårceller ikke regrow hvilket er grunden til mange typer af høretab er irreversible .
Aldersrelateret hørenedsættelse er det gradvise tab af volumen plus evnen til at skelne mellem lyde og kan starte så tidligt som i midten af trediverne , bliver gradvist værre med tiden og miljø . Det er vanskeligt at adskille lyde , der er den sværeste symptom for de plagede at forklare og til at klare på en daglig basis .
Der er ingen kendt enkelt årsag til aldersrelaterede høretab . Mest almindeligt er det som følge af ændringer i det indre øre , der forekommer som vi bliver ældre . Høje lyde som f. eks blaring musik fra rock koncerter eller hovedtelefoner kan spille en stor rolle , og mange soldater er tilbage med permanent høretab som følge af eksplosive anordninger og pistolskud lyder .
Det er også muligt at opleve Ingen af disse begivenheder, og stadig tabe hørelsen , gradvist over mange år uden at vide det .
Følgende kan være en hjælp , når du forsøger at kommunikere med nogen, der har aldersbetinget høretab .

Du skal :
Høreapparater
. TV og Radio hovedtelefoner .
Telefon Forstærkere .
Tålmodighed.

Forståelse .


1 .
Tal med den person, ansigt til ansigt . Må ikke skjule din mund , tale , mens man spiser , drikker eller tyggegummi . Tale tydeligt , let vægt hvert ord , så de ikke løber alle sammen . Tale dine ord så klart som muligt er det vigtigste .
2 .

Hvis du bliver bedt om at gentage noget , prøv at bruge andre ord eller sørg for at gentage meget, meget tydeligt .

3 .
Forsøg ikke at føre en samtale med den hørehæmmede fra et andet rum . Du vil forpurre dig selv og dem .
4 .
Tal langsomt og tydeligt , når i overfyldte , støjende steder og huske på, at råbe hjælper ikke . Det bare fordrejer dine ord endnu mere .

5 .
ikke bebrejde hørehæmmede , fordi de ikke kan høre dig . Det er ikke deres valg og så frustrerende for dem , da det er for dig . Vær tålmodig , spørg, hvordan du kan hjælpe eller hvordan du kan tale mere effektivt

gode råd og advarsler


 • altid tjekke med din læge w . høne symptomer på høretab fremstå som nogle betingelser kan behandles
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------