Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan reducere de negative risici forbundet med anæmi

  Anæmi er en alvorlig tilstand , hvor de røde blodlegemer i kroppen er på så lave niveauer , at det kan føre til mangel på ilt i kroppens væv og /eller organer . Mange kvinder oplever anæmi som følge af tab af store mængder blod under deres månedlige menstruationscyklus . Gravide kvinder bør være bevidst om anæmi niveauer for at være sikker nok ilt kommer til det ufødte barn og kvinder oplever også et betydeligt tab af blod efter fødslen og kan være nødvendigt at kontrollere, om negative virkninger af anæmi .
Anæmi i sin mindre truende symptomer kan resultere i lavt energi- kronisk træthed og åndenød . For at undgå de langsigtede virkninger af anæmi og det eventuelle behov for en ilt maskine til at leve af, her er nogle ting, der har hjulpet mig og andre med bekæmpelsen af dette problem tidligt

Du skal bruge: .
Jern /Oksekød Kosttilskud eller tonika .
Måder at dokumentere dine jern niveauer .
Adgang til en healhthcare udbyder .1 .
Undersøg, om du er anæmiske ved at have en sundhedstjenesteyder kontrollere dit blod tæller for dig og informere dig om din Hæmoglobin ( transportør af ilt fra lungerne til resten af kroppen ) niveauer i forhold til normale tærskler .
2 .
Hvis du opdager, at du er anæmiske , træffe beslutning om en plan for at behandle blodmangel . Jern rige fødevarer er fundet i både animalske produkter og vegetabilske kilder . Store kilder kan findes i kød , såsom kylling , svinekød og oksekød lever , samt muslinger , østers eller muslinger . Veggie kilder omfatter kogte bønner og linser , melasse . Visse fødevarer og andre emner øge jern forbrug ( fisk , appelsiner , cantaloupes , hvidvin ) og visse fødevarer hæmmer såsom ( spinat , rødvin , kaffe og te ) . Under jern individuelt som et supplement er generelt en bedre kilde end den, der indgår i en multivitamin .
3 .

Mange eksperter , og du kan forskning disse on line , anfører, at der C-vitamin eller appelsinjuice med jern vil øge sin optagelse .

gode råd og advarsler


 • Consult med en sundhedsplejerske til at lære den bedste rute , baseret på dine specifikke behov
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------