Position: sygdoms > sove >

hvorfor skulle en person have en knoglescanning ?

   En knoglescanning er en nuklearmedicinsk test , der bruger radioaktive materialer og X-ray billeder til at opdage abnormiteter i stofskiftet af en persons knogler . Læger bruger denne test for at lære om en patients knogler og deres potentielle årsager

Cancer

Bone scanninger kan anvendes til at lokalisere knogle abnormiteter fra knogle kræft eller kræft, der har spredt sig til en knogle fra en anden del af kroppen , ifølge Mayo Clinic .

Knoglesygdomme

Læger kan bruge en knoglescanning at identificere områder af en patients knogler , der kan være ramt af Paget 's sygdom , fiber dysplasi eller Avaskulær .

Andre medicinske tilstande

knoglescanning scanning kan hjælpe lægerne identificere skadelige virkninger af sygdomme som gigt eller infektioner i led , knogler eller ledproteser .

uforklarede symptomer

Læger kan ordinere en knoglescanning at hjælpe dem diagnosticere årsagerne til uforklarlige knoglesmerter symptomer .

knoglescanning Procedure

Et radioaktivt sporstof indsprøjtes i en patients vene , så det vil cirkulere gennem blodet og få absorberes af en patients knogler . En særlig kamera , der registrerer stråling er gået over områder i en patients knogler til at producere billeder af knogleabnormiteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------