Position: sygdoms > sove >

hypertension tegn

   Hypertension er en term, der anvendes til at beskrive ekstremt højt blodtryk . Blodtrykket måles normalt som millimeter kviksølv og er skrevet som to tal . Disse tal er det systoliske tryk , eller trykket , når dit hjerte slår , og det diastoliske tryk , der er trykket , når du hjertet er i hvile . En normal blodtryk er 120/80 ( eller 120 mmHg systolisk og 80 mmHg diastolisk ) . Når blodtrykket er over 140 for det systoliske og over 90 om det diastoliske , kan du siges at have forhøjet blodtryk .

Brain Symptomer

Der er flere symptomer relateret til hjernen . Disse kan komme fra hjernen ikke får nok blod på grund af for højt blodtryk . Symptomerne kan omfatte hovedpine , kramper , vanskeligheder gå og se , svimmelhed og generel depression . Disse symptomer kan ikke mærkes på alle eller de kan ende med at blive et symptom på et andet problem . Hvis du oplever nogen af disse , bør du kontakte din læge straks .

Fysiske symptomer

Ofte en person med forhøjet blodtryk har svært ved at gøre noget fysisk anstrengelse . En person, der lider denne betingelse kan føle sig meget træt bare ved at gøre nogle små bevægelser , såsom at gå eller går op ad trappen . Når dette sker , kan patienten gøre uoprettelig skade på hans eller hendes hjerte . Som hjertet svækkes, bliver det mere udsatte for et alvorligt hjertetilfælde . Et godt tegn at kigge efter er, hvordan forpustet du føler efter at gøre den mindste smule motion . Bemærk , hvis du trækker vejret tungere end sædvanligt , eller hvis du sveder mere end du bør være mængden af motion . Hvis det virker som om du er langt mere træt , end du burde være , kan du blive ved begyndelsen stadier af hypertension .

andre symptomer

Der er flere andre symptomer, der kan opstå hos en patient med hypertension . En af disse er en øget produktion i urin eller en smerte , som ledsager udvisning . Dette kan betyde, at hypertension er begyndt at give nyreskader , som i sidste ende kan ødelægge nyrerne , hvis ikke der tages til at sænke blodtrykket . Hvis der er mere hyppig vandladning , vil der være færre elektrolytter i kroppen , og det bliver dehydrerede , hvilket giver huden en kedelig og livløs look . Hypertension kan også påvirke øjnene . En person , der har denne tilstand kan begynde at få læsioner bag øjnene , der kan resultere i blindhed i mere avancerede tilfælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------