Position: sygdoms > sove >

risici og fordele ved at bruge receptpligtig sove medicin

   Under stressende gange , mange mennesker har svært ved at komme til at sove og sove igennem . Fordi problemet er så almindelige , har medicinalvirksomheder udviklet en række receptpligtige medicin , der hjælper med søvnproblemer . Disse medikamenter har forskellige fordele og risici , og mange kan kun træffes for en kort tid . Patienter skal arbejde tæt sammen med læger , når du bruger og fratagelse af disse medikamenter .

Ambien og Ambien CR


Ambien ( zolpidem ) er en stærkt annonceret receptpligtig medicin, der bruges primært til at hjælpe folk med søvnløshed , men bruges også til hjerneskade og koma patienter . Ambien 's fordel er , at det virker hurtigt , så du kommer til at sove inden for 15 minutter, og det har en kort halveringstid , der forlader dit system inden for to til tre timer .

Nogle mennesker rapporteres ikke at kunne bo i søvn , dog , og det franske selskab , der har udviklet medicinen , Sanofi-Aventis , kom ud med en kontrolleret frigivelse version , Ambien CR , for at sikre længere levetid søvn gange . I 2007 godkendte Food and Drug Administration 13 generiske versioner af Ambien .

Ambien har en lang liste over bivirkninger , hvoraf nogle kan være alvorlige og endda livstruende . De omfatter hallucinationer , vrangforestillinger , dårlig koordination , nedsat dømmekraft , impulsivitet , uhæmmet udadvendthed , øget appetit , øget libido , rebound søvnløshed og kortsigtede hukommelsestab . Den hukommelsestab kan gøre patienterne til at glemme de har truffet en pille og tage en anden . Anekdotiske beviser at gå i søvne , søvn-kørsel og andre automatiske adfærd er blevet rapporteret. Ambien kan også blive vanedannende , så brug er normalt begrænset til to uger. FDA har godkendt en mundtlig spray af Ambien aktive ingrediens til brug som en recept sove støtte .

Lunesta


Lunesta ( eszopiclone ) er en beroligende hypnotisk medicin udviklet af Sepracor og indført i USA i 2005 . Det er effektivt til at hjælpe patienter til at falde søvn hurtigt , men kan kun bruges i en til to uger . Lunesta er udpeget som en Bilag IV stof, der kan forårsage afhængighed og har været forbundet med øget risiko for depression og selvmord . Abstinenssymptomer kan forekomme , såsom angst , mavekramper , svedeture , kulderystelser og kramper . Bivirkninger omfatter angst , hallucinationer , agitation , aggressiv adfærd , forvirring og selvmordstanker . Andre bivirkninger er en bitter eller metallisk smag i munden , svimmelhed , kold-lignende symptomer , halsbrand , hovedpine , døsighed , udslæt , kløe , nedsat libido og maveproblemer.

Halcion


Halcion ( triazolam ) er en benzodiazepin derivat stof, der bruges til behandling af søvnløshed . Det gør det muligt patienter til at falde i søvn hurtigt , men kan ikke være nyttig for dem, der har svært ved at sove igennem på grund af dets korte halveringstid --- mening dens evne til hurtigt at forlade systemet . Halcion har også amnesifremkaldende , antikonvulsive og muskelafslappende virkninger . Den bør kun anvendes på kort sigt eller permanent basis.

Halcion kan producere narkotikamisbrug. Kun de mindste nødvendige dosering skal anvendes, og kun for det kortest tid . Halcion bivirkninger omfatter hukommelsestab , forvirring , søvnighed , tømmermænd følelse , nedsat kognitiv funktion , dårlig koordination og forvirring . Abstinenssymptomer kan forekomme efter ophør med brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------