Position: sygdoms > sove >

tegn og symptomer på drosler i småbørn

   Thrush er en infektion forårsaget af overvækst af en svamp . Trøske er almindelig hos spædbørn og småbørn på grund af deres umodne immunsystem . Sygepleje spædbørn og småbørn er særligt udsatte , da er deres mødre , der kan udvikle trøske på deres brystvorter fra amning . Thrush kan også forekomme i småbørn , der for nylig har taget antibiotika eller hos dem, der anvendes inhalerede steroider til at behandle sygdomme såsom astma . Thrush kan klare op på sin egen , men lægerne vil sandsynligvis ordinere en anti-svampe medicin til spædbørn eller småbørn med trøske .

Læsioner


læsioner med en cremet hvid udseende er en af de mest almindelige tegn på oral trøske i småbørn . Disse patches , der ligner hytteost , kan forekomme på tungen , indre kinder , gummer eller taget af munden . De læsioner kan ikke tørres væk, eller skrabes ud og kan bløde en lille smule , når man strøg eller skrabet .

sprukken hud


Huden i mundvigene kan være ømme og se tørre og sprukne i småbørn og babyer med trøske.

Smerter


Thrush i småbørn kan være ledsaget af smerte , men det er ikke altid tilfældet . Småbørn der stadig ammer , kan finde sygepleje til være smertefuld eller ubehagelig og træk brystet hyppigt .

synkebesvær

Hvis trøske er venstre ubehandlet , kan det blive svært , og læsioner kan spredes i spiserøret. Indtagelse kan være smertefuldt og vanskeligt , når dette sker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------