Position: sygdoms > sove >

Inderal bruges mod depression

   Inderal er ikke et lægemiddel ofte forbundet med behandlingen af depression . Faktisk kan Inderal , som ofte ordineres til behandling af angst , faktisk forårsage depression som en bivirkning

Du skal bruge: .
luftrenser
. Air luftfugter .
Allergi -reducerende rengøringsmidler .
Støv-resistent dækker for strøelse .

Inderal


Inderal er navnet på et stof kaldet propranolol . Ifølge Drugs. com er Inderal mest almindeligt ordineret til behandling af angina og forhøjet blodtryk , samt at reducere migræne hovedpine og forebygge hjerteanfald .

Definition


Ifølge RxList. com , Inderal er en beta-blokker , hvilket betyder , at det blokerer virkningen af neurotransmittere adrenalin og norepiephrine .

Angst


Ifølge HelpGuide. org , beta-blokkere kan ordineres som et alternativ til benzodiazepiner til behandling af visse typer af angst .

Side Effects

Ifølge Drugs. com , bivirkninger forbundet med Inderal omfatter depression og forvirring . Men forskning udført af et hold fra Yale University School of Medicine og offentliggjort i 2002 i Journal of American Medical Association , konkluderer, at der ikke er nogen øget risiko for depression med brugen af Inderal .

Depression

Depression er generelt behandlet med et antidepressivt lægemiddel . Selektive serotonin reuptake hæmmere ( SSRI ) , såsom Prozac og Zoloft , er almindelige antidepressiva .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------