Position: sygdoms > sove >

antimikrobiel behandling af ukontrolleret blærebetændelse hos børn

   Ifølge den canadiske Medical Association Journal, vil 1 til 8 procent af børn i alderen 1 måned til 11 år får mindst en urinvejsinfektion . Til skole-alderen piger satsen for en gentagelse 40 procent inden for et år af originale infektion . For drenge på samme alder , er satsen 30 procent

Historie


Det er en almindelig praksis for læger at ordinere antibiotika efter en gentagelse af en urinvejsinfektion Eller infektion i blæren eller blærebetændelse . Den amerikanske Urologiske Association anbefaler antimikrobiel profylakse i sådanne tilfælde.

Misforståelser


Men begrænset forskning bakker op om praksis profylaktisk antibiotika for fornyet urinvejsinfektioner , eller urinvejsinfektioner . Ifølge den 11. juli , 2007-udgaven af JAMA antimikrobiel profylakse ikke mindske risikoen for tilbagevendende urinvejsinfektioner , men var forbundet med en øget risiko for resistente infektioner .

Forebyggelse /Solution


Ifølge Merck Manual , hvis et barn ikke reagerer godt på behandling med antibiotika , en ultralyd bør foretages for at kontrollere, om de strukturelle problemer med blæren i stedet for fortsat antibiotisk behandling.

Side Effects

Bivirkninger af profylaktisk antibiotika forekommer 8 til 10 procent af tiden , og omfatter kvalme , opkastning og hudreaktioner og mere alvorligt , udvikling af antibiotikaresistens.

Risiko

Børn i alderen 3 til 5 år er særligt udsatte for tilbagevendende urinvejsinfektioner , ifølge 2007- undersøgelse offentliggjort i JAMA .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------