Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan fortælle andre om din inkontinens

   Fortælle andre om din inkontinens kan være ekstremt hårdt . Jeg har fundet en god måde at gøre det
1 .
Det første skridt er at være helt tryg ved at tale om dine inkontinens , (og det kan tage en stund ) . Det er MEGET vigtigt, at du ikke handle skammer eller flov . Hvis du så gøre den anden person vil føle sig meget akavet .
2 .
Sæt dig selv i de andre personer position , og prøve at forstå , at de sandsynligvis har ingen idé om hvad det vil sige . Du behøver ikke at gå i grafiske detaljer , som du ville gøre, hvis du talte til nogen , der ikke oplever inkontinens .

3 .
Tal om det på måder , som andre kan slags vedrører. Jeg vil blot sige, når de bliver spurgt , eller når jeg fortæller nogen , at min " afspærringsventil "virker ikke , og jeg lække . Typisk er en meget god måde at tale om inkontinens uden at sige ord som " urin "og " afføring ", der vil få folk til at kigge på dig anderledes . Også holde sig væk fra ord som " bleer " og brug " engangs undertøj " i stedet , de simpelthen lyde bedre .
4 .
Vær forberedt på spørgsmål . Der er et par spørgsmål, jeg får hele tiden , og de er altid om at have til at bære bleer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------