Position: sygdoms > sove >

hydrokortison & knæsmerter

   Personer med smerter i knæet undertiden gives hydrokortison skud for at lindre inflammation , smerter og stivhed . Kortikosteroid medicin , der omfatter hydrokortison samt prednison og kortison , fungere ganske godt til at reducere smerter i knæet , men der er risici forbundet med hydrokortison brug , ifølge Mayo Clinic

Du skal bruge: .
luftrenser
Air luftfugter .
Allergi -reducerende rengøringsmidler .
Støv-resistent dækker for strøelse .

Effekter


Kortikosteroider , uanset om de ved injektion , lokal anvendelse , snusede via en inhalator eller oralt forbruges , efterligner de hormoner , at din binyrerne naturligt producerer eller skal producere .

Fordele


Kortikosteroider er effektive til at kontrollere inflammation og den efterfølgende smerte, fordi den medicin er meget lig med naturlige steroider og gentage deres funktioner .

Tidsramme


Generelt vil en læge ikke give nogen mere end tre eller fire kortikosteroid injektioner om året .

Side Effects

Hvis du overvejer at få hydrokortison injektioner i knæet eller knæ , overveje bivirkninger , som kan omfatte krymper det bløde væv i stedet for indsprøjtning samt tab af pigment i huden . Andre resultater kan nævnes infektioner og smerter .

Overvejelser

Efter afvejning af fordele og ulemper , hvis du beslutter at fortsætte bede din læge om muligheden for at tage lavt gør kortikosteroider på kort sigt . Hvis du skal tage kortikosteroider på lang sigt , overveje at spise mindre eller på den anden side , hvilket øger dit niveau af fysisk aktivitet for at undgå at få vægt .

Potentielle

Spørg din læge , hvis du skal tage vitamin D og calcium for at forebygge knogle udtynding , der kan være forårsaget af kortikosteroider .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------