Position: sygdoms > sove >

lav - dosis doxycyclin & peridontal sygdom

   Parodontale sygdom er sygdom i tandkødet , som er præget af røde gummer , hævelse af tandkødet , dårlig ånde og løse tænder . En behandling for den betingelse indebærer administration af en lav dosis antibiotika kaldet Periostat , som hjælper med at forhindre tandtab , når det tages på lang sigt

Periostat


Periostat består af tetracyklin antibiotika doxycyclin i en lille dosis . 20 mg piller er taget to gange dagligt i flere måneder ad gangen. Behandlingsprocessen er kendt som subantimocrobial dosis doxycyclin eller SDD .

Sådan SDD Works


De fleste antibiotika behandlinger er beregnet til at dræbe bakterier , men SDD fungerer anderledes . Mængden af doxycyclin i SDD er ikke høj nok til at påvirke bakterier . I stedet handler på metalloproteinaser , som er enzymer , der kan skade tænderne og tandkødet . SDD beskytter væv , der forbinder tænderne til gummerne , hvilket forhindrer tab af tænder er forbundet med paradentose .

Risici


Langvarig behandling med antibiotika kan forårsage resistens over for antibiotika , men lav-dosis terapi menes at være sikker på grund af det faktum, at dosis er for lav til at påvirke bakterier .

Tidsramme

Patienter kan se en nedgang i antallet af blødninger i tandkødet efter at have taget Periostat i tre måneder . Langtidsbehandling indikerer , at brug af stoffet kan støtte i tilknytning til tænderne til tandkød med så meget som 50 procent .

fremmende effekt

Brugen af ibuprofen eller andre anti -inflammatoriske lægemidler har vist sig at forbedre effektiviteten af lav dosis antibiotika paradentose behandling hos nogle patienter , som anført i New York Times Sundhed Guide .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------