Position: sygdoms > sove >

prognose for optiske gliom

   Ifølge MedlinePlus , er prognosen for optiske gliom meget varierende . Tidlig behandling forbedrer prognosen

Du skal bruge: .
Fire Needles
Sprøjte.
Vat .
Natriumklorid.
Lidokain .
Heparin.
Kirurgisk kjole .
Compression wrap .
Steril forbinding .
Handsker .
Sterile desinfektionsmiddel ( alkohol eller jod ) .
Flydende sæbe .
Sterile papirservietter .

Baggrund


Optic gliomer er tumorer , der vokser på den ene eller begge af de optiske nerver eller i optiske chiasm . Den optiske nerver bære visuel information til hjernen , og den optiske chiasm er det område , hvor synsnerven krydser hinanden .

Årsag


MedlinePlus rapporter, optiske gliomer er sjældne , og årsagen er ukendt . Men en stærk forening mellem optik gliomer og neurofibromatosis -1 , en arvelig tilstand, hvor nervevæv tumorer vokser i og under huden og på nerverne fra hjernen og rygmarven .

Om


Mest optik gliomer vokser langsomt , er ikke kræft og optræde før 20-årsalderen .

Symptomer

Mulige symptomer på optisk gliom omfatter ufrivillige øjeæble bevægelse , udstående øjne , knibe øjnene sammen og synstab , der kan føre til blindhed .

Behandling

Behandling af optiske gliom afhænger af dens størrelse og den generelle sundhedstilstanden hos den person . Ifølge MedlinePlus , kan behandlingen målet være at helbrede , at lindre symptomer , eller til at forbedre vision og komfort . Kirurgi kan slippe af med mange tumorer , men nogle svulster tilbage . Når operationen ikke er muligt, andre muligheder er strålebehandling eller kemoterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------