Position: sygdoms > sove >

genetiske markører for Crohns sygdom

   Mange sygdomme har ofte en genetisk komponent , der disponerer nogle mennesker til at udvikle dem . Den medicinske samfund har altid vidst Crohns sygdom ser ud til at bære en genetisk komponent , men forskning, der udføres i 2008 udvidet til denne viden . Visse genetiske faktorer spiller en stor rolle i udviklingen af denne sygdom

slægtsforskning


Tredive procent af mennesker, der udvikler Crohns sygdom har en familie historie af den tilstand , ifølge John 's Hopkins Medicine .

Ashkenazi jødiske


ashkenazi jøder er særligt sårbare og har dobbelt så stor risiko for at udvikle denne tilstand som andre mennesker. I undersøgelsen , offentliggjort i en 2008 volumen af " Gener og immunitet , " undersøgt 933 familier med den betingelse, og 244 blev Ashkenazi .

Ashkenazi Kromosomer


DNA varianter på kromosomer 1 og 3 viste tegn på gener , som forårsagede Crohns sygdom i Ashkenazi familier specifikt .

Andre Kromosomer

genetiske abnormiteter på kromosomer 13 , 2 og 19 ser ud til at påvirke udviklingen af Crohns sygdom i jødiske og ikke- jødiske familier .

Betydning

Selv om denne undersøgelse afdækkede masser af nye oplysninger , forskere har stadig ikke isoleret den præcise gener , der forårsager denne sygdom , og yderligere forskning er nødvendig . I undersøgelsen , dog hjalp udpege et område til at studere nærmere. For første gang kunne forskerne identificere genet regioner specifikke for ashkenazi jøder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------