Position: sygdoms > sove >

hjem afhjælpe for gas & fordøjelsesbesvær

   Spise i en fart og sensationsprægede usunde , fede eller sure fødevarer , fødevareallergi og overspisning er et par ting, der kan bidrage til gas og fordøjelsesbesvær . Når din krop ikke udskiller mavesyren korrekt , syre , halsbrand og gassen , som er alle former for fordøjelsesbesvær . I stedet for at gøre en gal streg til nærmeste butik , prøv at kigge efter følgende punkter omkring dit hjem for at lindre ubehag og smerter

frugt og juice


Efter hvert måltid , så prøv at drikke et glas halvt fyldt ananas juice eller i stedet for at drikke op , grab en appelsin. Spise en orange hjælper ikke kun dit fordøjelsesorganerne tage en pause , men hjælper også udbuddet ernæring . En anden frugt til prøve er druer . Gumlede på alle typer af druer hjælper med at fjerne irritation fra din mave .

Citroner og citronsaft er en anden afhjælpe , med forskellige muligheder , du kan prøve . En mulighed er at drikke 1 spsk . citronsaft blandes med 1 kop varmt vand før måltider .
Den anden mulighed er at blande en skefuld citronsaft , en skefuld af ingefær og to spiseskefulde honning sammen i et glas lunkent vand . Vær sikker på at du blande ingredienserne godt før drikker .

Urter og krydderier


Der er forskellige urter, du kan prøve i stedet for frugter til at lindre gas og fordøjelsesbesvær . Prøv at drikke vand blandet med 1 spsk . af kanel efter måltider . En anden effektiv urt er spidskommen . Et tsk . af spidskommen blandet med et glas vand er alt hvad du behøver for at drikke som helst tidspunkt af døgnet for at lette fordøjelsesbesvær og gas . Nelliker, enten blandet med jord kardemomme frø og koriander , eller spises alene , er en effektiv behandling af gas og fordøjelsesbesvær .

Urteteer


Drinking et af følgende te kan støtte fordøjelsen og forhindre gas og fordøjelsesbesvær : hindbær blade , brombær , grøn mynte eller pebermynte og ingefær . Disse teer kan drikkes som helst tidspunkt af dagen for at hjælpe med at lindre maveproblemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------