Position: sygdoms > sove >

hvad er årsagerne til positionelle rygsmerter ?

   Firs procent af amerikanerne har beskæftiget sig med rygproblemer på et eller andet tidspunkt i deres liv . De ryghvirvel indeholder fire separate kurver , og selv om de er beregnet til at absorbere stød fra kraft på ryggen , de også er de pletter , at de fleste af smerterne begynder .

Diskusprolaps Diske


En frygtelig oplevelse for enhver, som har oplevet det , kan en diskusprolaps disk sende akutte smerter hele vejen til fødderne . Den nederste del af ryggen er tilbøjelig til at diskusprolaps diske mere end noget andet sted på grund af presset på den . Diskene er leddene mellem ryghvirvlerne i rygsøjlen , og hvis der er nok kraft på dem , kernen vil briste . Diskusprolaps diske er ofte forårsaget af dårlige arbejdsstillinger , mangel på motion , overvægt , svage muskler og forkert løfteteknik .

Brud


Kurverne i ryggen , er de steder, hvor de fleste brud , fordi det er her, presset fra virkninger er den mest alvorlige . Øverste del af ryggen frakturer er fælles fra bilulykker , der forårsager hovedet , der skal smøgede pludselig skade knoglerne . Landing hårdt på fødderne eller falder på Butt kan skade halen knoglerne . De fleste årsager til frakturer er fra skader på et bestemt område og kan forebygges med passende sikkerhedsudstyr.

Trimmet Muskel


De muskler , der støtter ryggen er relativt små muskler , sammenlignet med muskel i quadriceps og bryst . På grund af deres ringe størrelse , er tilbage muskler modtagelige for stammer og tårer, da overused . Dårlig kropsholdning og forkerte løfteteknik årsag tilbage muskel, der skal overanstrengt . Løfte tunge genstande ved at bøje i knæene i stedet ryggen vil lette presset på musklerne i ryggen . Styrkelse muskler på midten også vil tage vægten ud rygmuskler , mindske problemerne .

Kyphosis

Når toppen af rygsøjlen ved skuldrene stikker unormalt , er det nævnt som en medicinsk tilstand, der kaldes kyphosis . I henhold til "Principper for Anatomi og Fysiologi , " det ekstreme krumning kan forårsage degeneration af leddene mellem ryghvirvlerne og lægge pres på nerverne omkring kurven . Mennesker med osteoporose eller de ældre er i fare for kyphosis.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------