Position: sygdoms > sove >

svimmelhed og migræne

   Migræne og svimmelhed er ikke altid forbundet , men der er tidspunkter, hvor de kan være. Hvis en migræne er ledsaget af symptomer relateret til ligevægt ( såsom vertigo , svimmelhed eller bevægelse følsomhed ) , er det beskrevet som en vestibulær migræne . Undertiden hovedpine og svimmelhed symptomer ikke opstår på samme tid , så en patient og læge skal arbejde sammen om at udelukke andre sundhedsmæssige forhold , når vertigo er til stede

Vertigo Symptomer


Vertigo er en form for svimmelhed , der gør en person føler sig som spinning eller bevægelse , der sker , når det rent faktisk ikke er det. Undertiden følelser af svimmelhed er så alvorlige , at en person kan opleve kvalme eller opkastning . Vertigo kan give følelser af høretab , "dæmpet " hørelse eller ringen for ørerne .

migrænesymptomerne


Migræne er en almindelig hovedpine lidelse , hvor symptomerne kan omfatte hovedpine, kvalme og opkastning , og en lysfølsomhed og lyd . Vertigo symptomer undertiden relateret til migræne kan vare fra få minutter til et par dage .

Årsager


Migræne kan være forårsaget af faktorer som stress, mangel på søvn eller ændret søvnmønster , visse fødevarer eller hormon ændringer bundet til menstruationscyklus . Lægerne kan ikke helt forstå, hvordan migræne og svimmelhed er tilsluttet . det kan være , at blodtilførslen til det indre øre er midlertidigt reduceret

Behandlinger

En vestibulære migræne behandles i mange af de samme måder, som andre former for migræne bliver behandlet. Syge kan forsøge at lette symptomerne på hovedpine og svimmelhed ved at reducere migræne-trigger faktorer . Læger kan også ordinere medicin for at forebygge migræne opstår , for at lette hovedpine smerte , når migræne opstår, og at lette symptomerne på svimmelhed .

Statistik

Migræne er en udbredt sundhed lidelse . Ifølge den Loyola University Health System hjemmeside , over 20 millioner mennesker i USA lider af migræne . Migræne påvirker kvinder mere end mænd . Omkring 25 procent af folk , der har migræne også har svimmelhed under migræneanfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------