Position: sygdoms > sove >

type 2- diabetes eksperimentel behandling

   I dag er der mange traditionelle og gennemprøvede behandlinger for type 2 diabetes . I horisonten er mange eksperimenterende , ikke-bevist eller hypotese behandlinger . Nogle er gyldige og kan tilpasses , og nogle er farlige

tolvfingertarm /jejunum Fjernelse Kirurgi


Fjernelsen af jejunum og duodenum eller tyndtarmen løkke helbreder ikke diabetes , men producerer vægttab . I denne type gastric bypass operation insulin er ikke signaleres og frigivet i tyndtarmen . Blodsukkerniveauet vil stige som kulhydrater metaboliseres og fordøjet i tarmen .

Stamcelleforskning


Stamcelleforskning har haft en vis succes . De langsigtede har ikke vist , hvis de iboende DNA i sidste ende vil genskabe diabetes , når de celler modne til en alder af diabetes debut . De fleste hypotesen vil det give en diabetiker 10 års medicin frit liv.

Nye stoffer


Der er mange nye lægemidler på markedet . Byetta , Victoza og andre tout løfter og bringe alvorlige komplikationer . Mange nye og ældre lægemidler nu bærer black-box advarsler om, at deres positive betydning kan opvejes af komplikationer og alvorlige reaktioner . Kræft , hjerteanfald , slagtilfælde og lammelse er blevet rapporteret.

farlige alternativer

Nogle af de nye tidsalder behandlingsformer , der hævder at kurere sukkersyge ofte kommer forklædt med nye komplikationer . Jo mere farlige, er ædelsten skubbe , peroxid injektioner og kaffe colonics . Nogle har haft død i forbindelse med dem, og disse omfattede penny synke , masse mængder af visse fødevarer eller visse krydderurter . Mange gamle stil Ayervedic , homøopatiske , naturopatisk og vitamin støtte behandlinger har vist sig nyttige .

Piggy Back Bugspytkirtel Kirurgi

Piggy rygkirurgi er aktivt at blive undersøgt . I begge type diabetes en del af sund bugspytkirtel fra en matchende donor med gode betaceller er kirurgisk knyttet til den gamle bugspytkirtlen til at give det hjælpe . Dette anses i stedet for at skulle gennemgå hele transplantation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------