Position: sygdoms > sove >

urter, som kan slippe af løs hud på øvre øjenlåg

   Ptose er den medicinske betegnelse for droopiness af de øvre øjenlåg . Det kan være en harmløs problem , eller det kan kræve medicinsk behandling . Øjenlåg droopiness resultater fra svind af huden forårsaget af den nedadgående bevægelse af fedtvæv under øjenbrynene . Den overskydende hud kan give indtryk af træthed . Resolutioner omfatter injektioner og kirurgi , men naturlægemidler kan være mindre indgribende hjælpemidler

Naturmedicin


En ikke-invasiv og effektiv urtemedicin rute for hængende øvre øjenlåg er brugen af kamille teposer , som har anti-inflammatoriske stoffer . De gamle egyptere set kamille som en hellig urt med helbredende egenskaber og tilbad det . Det græske ord for kamille betyder " jord æble . " De teposer skal opbevares i køleskab eller dyppet i koldt vand , før du anvender dem til dine øjne . Mens du ligger ned , placeres en tepose på hvert øje for op til 20 minutter . Ved at gøre dette til en afslappende rutine , bør du begynde at vidne resultaterne i en mere energisk udseende ansigt .

Andre naturlægemidler af fortjeneste omfatter eyebright , rød hindbær og goldenseal te . Hver bør anvendes individuelt i komprimere form i en afslappet atmosfære så godt.

Årsager


Skylden for hængende øjenlåg kan have rod i genetik . De kan også være forårsaget af den naturlige forværring af den aldrende proces eller medicinske tilstande . De kan være en bivirkning af migræne hovedpine , skader på nerve , en vækst eller solskader , også . Hængende øjenlåg kan også skyldes en mere alvorlige sundhedsmæssige spørgsmål som myasthenia gravis . Betingelsen warrants se en læge til diagnose , før du begynder en behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------