Position: sygdoms > sove >

blokeret ørepine relief

   En ørepine er ikke en behagelig lidelse , især når infektionen er forårsaget af en blokering . Kvalt hørelse , kløe og brændende er den mindste af dine bekymringer . At slippe af med blokerede ørerne tidligt, før den ørepine bliver virkelig alvorligt, kan ske med nogle enkle hjem retsmidler

Svømmer øre


Prøv at frakoble øret det samme, hvis det gør ondt , når du trækker eller vrikke øreflippen . , Der kan indikere en infektion i det indre øre kanalen hedder svømmer øre . Det er normalt opstår, når vandet bliver fanget i øret efter svømning eller tage et brusebad . Denne infektion kan være smertefuldt , fordi vandet blokerer øret , hvilket gør det svært at høre . På grund af vandets beliggenhed, er en alvorlig infektion muligt. Hvis du har et mildt tilfælde af svømmerens øre , kan øredråber lavet af lige store beløb hvid eddike og sprit bruges . Et par dråber af blandingen anvendes i det inficerede øre for at rydde op på problemet . Alternativt kan du tilføje et par dråber af peroxid i hvert øre . Forsøg ikke en behandling i hjemmet , men hvis øret producerer dræning , især hvis dræning er hvid eller har en lugt , eller hvis du har ekstrem høretab .

Ørevoks


Clearing ud ørevoks kan lette presset på en inficerede øre . Desuden kan en ørevoks blokering forhindrer en øre fald behandling fra arbejde . At slippe af voks , blødgøre blokeringen ved at anvende et par dråber babyolie , mineralsk olie eller glycerin med en pipette to gange om dagen i to til fire dage . Når voks er blødgjort i øregangen , kan du bruge en gummibold sprøjte til sprøjte varmt vand forsigtigt ind i øret . Efter skylning af øret , tørre det ud med et håndklæde eller hårtørrer . Hvis dette ikke fjerner voks og rydde op en infektion , se din læge . Forsøg ikke at grave ud voks , fordi det kan skubbe den længere ind i øret .

Forkølelse


En af de mest almindelige årsager til øre infektion er en almindelig forkølelse . Slim bygger op, og betændelse i hals og øregangen kan forårsage ørerne for at blive blokeret . Denne betingelse er normalt midlertidig , varig hele den kolde og undertiden forårsage ubehag . At trække ører , anbefaler MayoClinic. com lukke munden og holde dine næsebor lukket , mens prøver at presse luft ud af næsen . , Der får ørerne til pop , så du kan høre normalt igen . Også , decongestants , kan næsespray antihistaminer og nasal steroider tages skridt til at klare blokeret ører .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------