Position: sygdoms > sove >

cerebral parese fordele Rolfing

   Cerebral parese-som følge af hjerneskade i de første to år af livet-fører til tab af motorisk kontrol . Dette resulterer i spasmer og ufrivillige bevægelser . Rolfing er et karosseri teknik , der fokuserer på bindevæv , der understøtter dine organer , nerver , væv og knogler . Forskning peger på kunne det være nyttigt for visse mennesker ramt af denne betingelse , men ikke alle

Forskning


En undersøgelse , offentliggjort i af 1981 mængden af Developmental Medicine and Child Neurology , undersøgte effekten af Rolfing på 10 cerebral parese patienter , hvis tilstand varierede fra mild til svær .

ganghastighed


Galt hastighed-eller gå hastighed-forbedret hos patienter med mild til moderat cerebral parese . Undersøgelsen konstaterer kun milde forbedring for de moderate gruppe

Cadence og skridtlængde


Mennesker med mild cerebral parese forbedret deres kadence-trin per minut-og skridtlængde . Ingen anden gruppe rapporterede forbedringer på dette område .

muskelstyrke

Rolfing syntes ikke at øge muskelstyrke i nogen af patienterne .

Konklusioner

Undersøgelsen viste Rolfing kunne give nogle fordele for mennesker med mild cerebral parese , men ville ikke gøre meget for folk med moderat til svære tilfælde . Den bemærker, at alvorlige patienterne ikke blev bedre i et område undersøgelsen var at forsøge at måle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------