Position: sygdoms > sove >

fløde af tandsten bivirkninger

   Creme af tandsten er en fælles , dagligdags stof der ofte anvendes i mange husholdninger og professionelle køkkener . Mens cremen af tandsten er relativt sikkert at bruge , er der et par ting at huske på, før du bruger creme af tandsten , især hvis du har børn eller kæledyr i dit hjem .

Hvad er fløde af tandsten ?


Fløde af tandsten eller kaliumbitartrat , stammer fra tønder , der anvendes for vin gæring . Det er en krystal , og er normalt anvendes i pulverform . Fløde af tandsten anvendes ofte som et fortykkelsesmiddel med æggehvider . Det er almindeligt anvendt i bagværk , glasur og sirup til at øge såvel krop som forlænge holdbarheden . Fløde af tandsten bruges også som en husstand renere . Det kan blandes med brintoverilte , olier eller bagepulver for at gøre gør- det-selv rengøringsassistenter

øjenirriterende


Creme af tandsten er en mild øjenirriterende , fordi det er surt , vil det brænde , hvis det bliver direkte i dine øjne . Hvis du får fløde af tandsten i øjet , skal du blot skylle det ud med vand i et par minutter .

Indånding Lokalirriterende


Creme af tandsten er også en mild irriterende , hvis du inhalerer den . Vær forsigtig med ikke at ånde i støvet , mens du arbejder med pulveret . Hvis cremen af tandsten inhaleres , kan det medføre kvalme og hoste . Hvis dette sker , gå udenfor og få lidt luft , indtil din vejrtrækning er tilbage til normal . Hvis der efter et par minutter du stadig føler kvalme , ringe til din læge straks .

Aktuel Irriterende

På grund af sin sure natur , kan fløde af tandsten også være en mild hudirriterende . Ikke alle vil reagere negativt , hvis deres hud kommer i kontakt med fløde af tandsten , men hvis dette sker , skal du blot vaske pulver ud med vand og sæbe . Hvis din hud er rød og irriteret , anvende en lille mængde af en salve eller antibiotika creme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------