Position: sygdoms > sove >

forholdet mellem muskel længde & skade

   Skader på kroppens bevægelser system ( muskler , bindevæv og knogler ) spiller en stor rolle i beslutningen om at starte eller fortsætte udøvelsen af og leve en sund livsstil . Forekomsten af skader i forbindelse med fysisk aktivitet har skabt stor interesse og forskning i at lære om årsagerne til og mekanismerne i personskader

Betydning


Muskel stammer tårer af muskelvæv . De kan forekomme i alle muskler i kroppen . En tåre forårsager en pludselig skarp og intens smerte på det punkt i skaden . I mange tilfælde , blå mærker og hævelser er observeret med sådanne skader .

Årsager


Muskel rive sker normalt med hurtig , pludselig eller rykkende muskelsammentrækninger . De har også forekommer hyppigt , når trætte muskler er lastet til kapaciteten uden korrekt genvinding , eller hvis musklen er ikke tilstrækkeligt varmet op . Falls og dråber kan også forårsage en muskel til at rive .

Identifikation


Under motion, kroppens sved mekanisme medfører tab af væske og salte . Dette fører til musklerne mister fugt og derfor elasticitet . Efter lange anfald af motion uden ordentlig hydrering , muskel rive kan forekomme inden for det spektrum af den normale bevægelsesmønstre .

Misforståelser

Historisk , mente man, at længden af en muskel spiller den vigtigste rolle i muskelskader . Dette førte mange til at ordinere fleksibilitet uddannelse for at forlænge musklen , og teoretisk mindske risikoen for skader . Forskning i denne hypotese har vist forskellige resultater , men ifølge tidsskriftet " Physical Therapy i Sport , " der er ingen sammenhæng mellem muskel længde og skade .

Effekter

Muskel skaden er observeret i muskelgrupper , der har skæve styrke i forhold til deres antagonist muskelgrupper . For eksempel viser Dr. Stephen Pribut , en førende inden for forskning i føromtale sport medicin , at hvis hamstrings er mindre end 60 procent af styrken af quadriceps , hamstrings er på et meget højere risiko for at blive anstrengt . Denne forskning viser, at muskelstyrken ubalancer er større end muskler længde ubalancer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------