Position: sygdoms > sove >

hjem afhjælpe for rengøring voks ud af ørerne

   Ørevoks er en voksagtig substans skabt af cerumen kirtler i øret for at beskytte øregangen fra bakterier og fra fremmedlegemer , der flyver ind i øret . Ørevoks , men normal , opbygge kan op , der forårsager høretab og infektioner . Der er en række forskellige måder at bryde op ørevoks og fjerne det fra øret

Vanding


Udfør en varm vand kunstvanding for at fjerne voks fra øret. Blødgøre voks i øret over flere dage ved sprøjtes en lille mængde af baby eller mineralsk olie ind i øret to gange om dagen over en fire-dages periode . Dette vil løsne voks og gøre den blød . Efter den fjerde dag , skal du bruge en gummi-bold sprøjte til sprøjte en lille mængde varmt vand ind i øret . Selv om en praktiserende læge kan anvende en curette --- en stav med en lille skovl for enden --- at fjerne voks fra øret , ikke forsøge denne metode selv . Sørg for at tørre ud i øret ved hjælp af et håndklæde eller en føntørrer til at forhindre vand i at sidde fast inde .

Hjemmelavet øredråber


Bland vand , eddike og peroxid sammen til en lille sprøjtes flaske og anvende den til øret at løsne voks . Bland en del vand , en del eddike og to dele peroxid i en flaske , og varm væsken til kropstemperatur . Ligesom baby olie , anvende dette i øret to gange om dagen i fire dage . Ulempen ved denne metode er , at den løsnede voks kan rejse længere ind i øret og forårsage en hård blokering . Desuden bør dem, der har haft en perforeret trommehinde eller er modtagelige for øre infektioner, ikke anvende denne metode .

vatpinde


Brug vatpinde omhyggeligt for at fjerne løse voks fra øret . Selv om det ofte anbefales ikke at holde vatpinde ind i øret , det er en fælles og effektiv måde at fjerne ørevoks hvis det gøres ordentligt . Når du bruger en vatpind , forsigtigt drej den i øret . Må ikke styrte vatpind ind i øret for dybt , og ikke presse hårdt mod noget fast i øret , at gøre dette kan medføre, at du skubbe hærdet voks længere ind i øret eller brast en trommehinde . Kastet en vatpind for langt , kan også forårsage en infektion kaldet svømmer øre , hvilket kan føre til høretab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------