Position: sygdoms > sove >

hvad er normale østradiolniveau i IVF ?

   Normal estradiol niveauer i løbet af en in vitro fertilisering ( IVF ) cyklus kan variere fra kvinde til kvinde . Og mens et niveau på 1. 000 kan være normal for en kvinde , kan det betragtes som lav for en anden , afhængig af patientens alder og den foreskrevne medicin

funktioner


Ifølge fertilitet hjemmesiden Delt Journey , estradiol er en form for østrogen produceres naturligt af æggestokkene , og udskilles i follikler , der vokser i æggestokkene . Mængden af estradiol i en kvindes blod skifter fra dag til dag, som hendes månedlige menstruationscyklus skrider frem.

Diagnostic Tests


En blodprøve bruges til at måle østradiol eller E2 -niveau. Resultatet giver frugtbarhed læger en baseline at spore , hvor godt en kvinde reagerer på follikelstimulerende hormon injektioner , som Menopur eller Follistim , som begge er vant til at stimulere flere follikelvæksten under IVF .

Overvejelser


Langs med blodprøve , er en ultralyd bruges til at måle follikler . Med disse resultater , vil en læge, når en kvinde er klar til æg opsporing i IVF -processen .

Betydning

Typisk er en follikel moden , når den måler 14 til 20 mm i diameter, og E2 niveau når 200 pg /mL . E2 niveau vil være højere afhængig af antallet af follikler stede . Ifølge Advanced Fertility Center of Chicago , peak estradiol niveauer i IVF er normalt mellem 1. 000 og 4. 000 pg /mL .

Fakta

alder kan være en faktor, når det kommer til østradiol . Typisk den ældre en kvinde er , jo mindre æggestokkene reserve-hvilket betyder færre æg stimuleres-i løbet af IVF cykler .

Advarsel

Som med enhver medicinsk procedure , IVF og øget follikel stimulerende kommer på en risiko . Et forhøjet estradiol -niveau kan medføre ovariehyperstimulationssyndrom ( OHSS ) . Ifølge MayoClinic. com , begynder symptomerne på OHSS tre til 10 dage efter en kvinde begynder injektioner . Symptomer på OHSS omfatter abdominal oppustethed og hurtig vægtøgning
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------