Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan anke et handicap krav afvist af din arbejdsgiver

   Mange arbejdsgivere tilbyder korte handicap til personer , der er ude af stand til at arbejde i op til et år . Langsigtet handicap tilbydes mindre hyppigt og er designet til de tilfælde , hvor en handicap forhindrer arbejde i over et år . Hvis du søgte om handicap gennem din arbejdsgiver og bliver afvist , har du ret til at klage
1 .
Kontakt menneskelige ressourcer og /eller invalideforsikring for at finde ud af grænserne for at indgive en klage eller anmode om en udvidelse på handicap betalinger . Hvis du undlader at filen anmodninger inden for den nødvendige tidsramme , vil dit handicap tilfælde sandsynligvis blive nægtet .
2 .
Komponer et brev til invalideforsikring udbyderen angivelse af præcise årsag (er ) for tiltalende afslaget. Dette brev skal indeholde oplysninger til identifikation , herunder dit navn , CPR-nummer og /eller fødselsdato og hvis det foreligger, sagsnummer tildelt dit handicap krav . Komplet alle formularer, som kræves af menneskelige ressourcer eller de ulykkesforsikringer for behandlingen en appel .

3 .
Saml dokumentation , der understøtter din grund (e ) for appel kravet benægtelse . For eksempel , hvis du blev nægtet af lægelige årsager vedhæfte lægejournaler , der understøtter din manglende evne til at vende tilbage til arbejdet . Hvis du blev nægtet af økonomiske årsager ( dvs. for meget indkomst ) , giver kontoudtog , en løn henvendelse fra en stat arbejdsformidling, og anden dokumentation , der tilbageviser begrundelsen for afslaget .
4 .

Send brevet , udfyldte formularer og dokumentation til dine HR-afdeling , handicap forsikringsselskab eller begge dele, som krævet af din arbejdsgiver . Hvis det er muligt , har handicap forsikringsselskab eller din HR-afdeling kopiere og tidsstempler Deres brev , udfyldte formularer og anden dokumentation til dit eget personlige optegnelser . Det er ikke ualmindeligt, at papirarbejde at få malplacerede . Denne enkle handling dokumenterer , at du sendte den ønskede dokumentation til tiden .
5 .

Følg op med menneskelige ressourcer og /eller handicap udbyder. Det anbefales at følge op umiddelbart efter forelæggelse for at sikre , at papirarbejdet blev modtaget , hvis det ikke var hånd leveret . Derefter følger op hver to til tre dage for at kontrollere om status for kravet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------