Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan forhindre blærer fra thong sandaler

  Rem sandaler kan være en cool komfort til dine fødder i de varme sommer --- de er nemme at glide ind og hjælpe med at holde fødderne bliver for svedig . Men nogle thong sandaler producere uønskede vabler --- navnlig når det lille stykke fra remmen sandalen adskiller storetåen og anden tå . Vabler kan også danne langs bunden af foden . Der er forebyggende foranstaltninger , du kan gøre for at afværge blæret fødder , selvom

Du skal bruge: .
Vaseline
. Molskin .
Talkum .1 .
Gnid en fingerspids mængde vaseline på det lille stykke , der adskiller din store tå og tå ved siden af det i thong sandaler . Dette kan blødgøre det stykke adskiller dine tæer , så det ikke at gnide så hårdt på øm hud.
2 .
Påfør molskin på huden mellem storetåen og anden tå . Skær molskin til at passe mellem tæerne . Skrælle den selvklæbende bagside og anvende mellem tæerne . Den molskin holder det lille stykke adskiller tæerne i at forårsage friktion på huden og opmuntrende vabler .
3 .

Anvend talkum til fødderne , før du tager remmen sandaler . Vabler er forårsaget af varme og fugt . Anvende talkum eliminerer fugt og holder fødderne kølige .

gode råd og advarsler


 • Når du køber rem sandaler , skal du sørge for og få den rigtige størrelse til din fod . En alt for stor eller for-små rem sandal kan resultere i vabler, sår og gangbesvær .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------