Position: sygdoms > sove >

hvorfor sår gnave ?

   Ordet " gnave "er taget fra det latinske ord " fistel ", som refererer til et åbent sår eller infektion , der producerer pus . Enhver såret , hvis de ikke behandles ordentligt , kan blive inficeret og begynder at gnave , der producerer pus i såret

ordentlig behandling


Alle pause i huden --- om på grund af skade eller endda kirurgi --- skal rengøres ordentligt , der er behandlet med antibiotika og er omfattet at holde snavs og bakterier . Hvis ikke , vil såret blive smittet , udvikle pus og betændt , ifølge Medline Plus hjemmesiden .

Symptomer


hævelse og rødme i et sår angiver infektion , som kan føre til sår betændte ifølge Medline Plus website. En hvidlig eller gullig udledning eller " græder " i sårområdet , kendt som pus , viser , at såret er begyndt at gnave .

Årsager


Når et sår gnaver og udvikler pus , det er faktisk et tegn på at kroppens immunsystem forsøger at bekæmpe off en infektion i såret , ifølge Dr. Fyr F. Webster , Ph. D , leder af Center for kutant Farmakologi ved Thomas Jefferson University . Det er også en god indikation af, at du skal se en læge .

bakterieinfektioner

En anden grund til, at sår gnave er fra kæmper for at undgå bakterier kendt som Staphlococcus aureas , eller " staph ", som kan komme ind og inficere dit system gennem en forkert behandlet sår , ifølge Lab Tests Online-webstedet . Sår betændt og pus er tegn på, at din krop kan blive kæmper for at undgå staph bakterier .

Action

Se straks lægen, hvis De bemærker, at såret er betændt , især hvis det stadig er udleder pus efter en dag eller to , eller om afslutningen bliver værre . Dette kan betyde en alvorlig infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------