Position: sygdoms > sove >

menneskelige hududslæt forårsaget af hunde og katte

   Vores elskede hunde og katte er ofte årsag til vores ubehagelige hududslæt . Disse udslæt opstå af en række forskellige årsager og behandlinger også variere . Spørg din læge om eventuelle kæledyr -relaterede hududslæt du opleve

Allergiske reaktioner


Disse typer af allergiske hududslæt opstår, når du kommer i kontakt med skæl , hår og nogle gange spyt af katten eller hunden . Behandling omfatter oral allergi medicin til behandling af allergi , og aktuel medicin til behandling af udslæt selv .

Cat Scratch Disease


Når bidt eller ridset af en kat , der bærer Baprtonella henselae bakterier , kan De udvikle katten scratch disease ( kat scratch feber) , der præsenterer en hududslæt som et symptom . Receptpligtig antibiotika anvendes til behandling af denne infektion .

Rocky Mountain Spotted Fever


Det er ikke et resultat af direkte kontakt med en kat /hund , men ved at være bidt af en skovflåt , der i den kat /hund . Flåter kan bære bakterier, der forårsager denne sygdom , og hvis det flåtbid dig , vil du blive inficeret . Sygdommen skaber en udslæt over det meste af kroppen og er behandlet med antibiotika .

Ringorm

Ringorm er en svampeinfektion i din hund /kat ' s hud , smitsom for mennesker og andre kæledyr . Den resulterende udslæt består som regel af en rød cirkulær kant med en klar center . Denne yderst smitsom infektion behandles med oral og topisk svampemidler .

Advarsel

søger behandling for alle kæledyr -relaterede hududslæt øjeblikkeligt for at undgå at forurene andre , hvis du er smitsom . Også , skal du kontakte din dyrlæge for at se , om dit kæledyr har brug for behandling for tilstanden så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------