Position: sygdoms > sove >

mest effektive naturlige behandling for kønsvorter

   Vorter kan være irriterende , grimme , og selv smertefulde , hvis de er på et sted , hvor de får ofte hænge fast . Vorter er forårsaget af flere af de human papilloma virus ( HPV ) , og er meget smitsom . De forsvinder ofte spontant inden for et par år at blive vist . Men hvis man er generer dig , og du ikke ønsker, at din læge til at brænde , fryse , eller klippe det ud , forslag til naturlig behandling vrimler

fælles Vorter


Selvom fælles vorter kan forekomme overalt på kroppen , du er mest sandsynligt at se en på dit ansigt , hænder , arme eller knæ . Som du ved, hvis du nogensinde har søgt internettet for en løsning , rådgivning er rigeligt , og foreslog hjem behandlinger spænder fra rimeligt at risikabelt . Men de fleste er godartede og kan ikke skade at prøve . Det er svært at forudsige levetiden af et eksisterende vorte , og de forsvinder ofte uden nogen form for behandling på alle . Venter , så ville være en enkel og ofte effektiv behandling .

Prøv at nægte vorte ilt . Denne behandling indebærer dækker vorten med gaffatape , førstehjælp tape , eller klare negl polish . Dækningen er tilbage på dagligt, med regelmæssig kontrol for at se om vorten er begyndt at kigge aftageligt. En ofte citeret undersøgelse på Madigan Army Medical Center i 2002, hævder , at gaffatape arbejder cirka 85 procent af tiden til at fjerne vorter .

Apple cider eddike ofte vises som en kur mod vorter i husråd litteratur . Anvende den på vorten , ikke skylles ud , og gentag for uanset hvor mange uger det tager for vorte at skifte farve og blive fjernet . Mange forskellige stoffer anbefales til brug i denne samme måde . Vitamin A eller E , indersiden af bananskræller , aloe vera , jod , knust hvidløg , ricinusolie og bagepulver , løg saft , tea tree olie og oregano olie er nogle eksempler .

Plantar Vorter


Plantar vorter mest ofte forekommer på bunden af fødder og tæer . De ser mere som hvide hård hud , men er møre at røre ved og kan være ganske smertefuldt at gå på . Den gode nyhed er , at de sandsynligvis ikke vil spredes til andre dele af kroppen . Gaffatape og æble cider eddike er mest almindeligt anbefalet som fysiske behandling for plantar vorter . Pas på ikke at grave i kødet , når de forsøger at slippe af med plantar vorter , som du risikerer at inficere området .

Kønsvorter


Se en læge . Disse bløde , fugtige vækster findes overalt i dit kønsdelene er seksuelt overførte og yderst smitsom , ifølge Prescription for Nutritional Healing . Kønsvorter kan også overføres til en baby under fødslen . Nogle typer af kønsvorter er forbundet med livmoderhalskræft . Forsøg ikke hjemme behandlinger-besøge din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------