Position: sygdoms > sove >

overspisere anonym regler

   Nogen der har et problem med kompulsiv spise kan drage nytte af anonyme overspisere . Kompulsiv spiser er den manglende evne til at tage kontrol over spisevaner , ifølge kompulsiv Eating Disorder Organization . Denne gruppe bruger 12 Step Program er udviklet af Anonyme Alkoholikere og de 12 Traditioner programmet samtidigt . Skridt videre fra at indrømme at have et problem at det sidste trin af " åndelig opvågnen ", som et resultat af trin. De 12 Traditioner program ligner i struktur , men fokuserede på kompulsiv spise .

regel til Join


Ifølge den anonyme overspisere tradition , den eneste regel at tilslutte sig er at have et ønske om at stoppe overspisning . Det betyder, at trøstespise er klar til at foretage positive forandringer og overvinde sygdommen . Medlemmerne tilskyndes til at deltage i møderne med jævne mellemrum.

Anonymitet Regel


anonyme overspisere tilskynder anonymitet . Ingen skal afsløre gruppemedlemmernes identitet . Medlemmerne bør ikke dele ( selv med familiemedlemmer ) oplysninger, der videregives i møderne . Anonymitet giver medlemmerne mulighed for at bidrage deres erfaringer til at hjælpe med inddrivelsen .

Medlem Ansættelse


Hver gruppe af overspisere Anonym skal forsørge sig selv . Ingen udefra donationer eller støtte er tilladt . Medlemmer ikke er umiddelbart rekrutteret til anonyme overspisere . Fordelene ved denne organisation er den primære årsag medlemmer deltage . Overspisere Anonym møde grupper passerer omkring en donation kurv for gruppen at forblive selvforsørgende . Donere er ikke obligatorisk at deltage .

Alder Krav

Hvert medlem skal være myndig for at deltage i anonyme overspisere . I nogle samfund , Anonym grupper teen overspisere er til rådighed til at hjælpe med kompulsiv spise opsving .

mødestruktur

Gruppemøder afholdes i samme format eller struktur skal sikre kontinuiteten mellem alle grupper . Overspisere Anonym åbner med Serenity Prayer . Dette er en nonsecular bøn , som vender problemerne over til en højere magt . Mødet leder adresser eventuelle bekymringer og gør annonceringer . Lederen deler sine erfaringer med overspisning . Medlemmer lytte til en anden . Det er valgfrit at dele eller bare lytte .

medlemmer er respektfuld og ikke-dømmende af hinanden . Anonyme overspisere er ikke specielt religiøst tilknyttet . Organisationen opfordrer medlemmerne til at søge styrke fra hinanden og en personlig Højere Magt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------