Position: sygdoms > sove >

seng for øvre og nedre kroniske rygsmerter

   Hvis du har smerter i ryggen , du har brug for en madras , der er støttende og behagelig. En god madras kan ikke helbrede rygsmerter , men det kan gøre søvn mere produktive og forhåbentlig afhjælpe nogle dagtimerne stivhed og ømhed

Overvejelser


Ifølge Spine Sundhed , den bedste madras til ryglidende varierer fra person til person . At finde den bedste madras til dig , afprøve showroom madrasser og kun købe en madras , der har en politik for tilbagesendelse i tilfælde af madrassen er ikke egnet til dine behov .

Typer


Madrasser kommer i mange forskellige typer med varierende tykkelse og antallet af spoler . Også kan madrasser være lavet af skum . Spine Sundhedsstyrelsen anbefaler, at ryglidende vælge en mellemlang fast madras for de bedste resultater.

funktioner


En god madras skal være designet til at reducere presset på kroppen , især skuldre , hofter og knæ . Desuden bør madrassen tilskynde til korrekt spinal tilpasning .

Misforståelser

Den bedste madras er ikke nødvendigvis den dyreste madras . Dog vil de fleste madrasser af god kvalitet koste flere hundrede dollars . Spine Universe anbefaler, at mennesker typisk bruger 24 år af deres liv med at sove, så bør en madras vælges med omhu .

Tidsramme

En madras bør ikke anvendes , når det er sagging mærkbart i midten . Udskift din gamle madras for at forebygge forværring rygsmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------